Se tai pulpele, se spala si se scurg. Se trec prin amestecul de condimente si se lasa 1 zi. Inainte de a le praji preparati tocana de verdeturi. In u
Se tai pulpele, se spala si se scurg. Se trec prin amestecul de condimente si se lasa 1 zi. Inainte de a le praji preparati tocana de verdeturi. In uleiul preincalzit se prajeste ceapa taiata fasii si usturoiul , „aruncati” peste ele vinetele taiate cubulete, ciuperciule si rosiile. Adaugati ghimbirul si sare dupa gust. Pulpele luate de pe gratar se aseaza pe acest „pat”de legume.
Alte retete cu pui
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa