Pulpe de pui pe pat de legume

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de pulpe de pui, broccolli, cartofi, morcovi, usturoi, sare, piper, boia, ulei de masline si cimbru.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 400 gr brocolli
  • 3 cartofi
  • 2-3 morcovi
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei de masline
  • cimbru

Mod de preparare

Pulpe de pui pe pat de legume se prepara asa: pulpele se spala, se cresteaza cu un cutit, apoi se ung cu ulei si se impaneaza cu bucatele de usturoi. Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si boia, dupa care se lasa la rece. Separat se desface brocolli in buchetele si se pune la fiert in apa cu sare si ulei. Cartofii si morcovii se taie felii potrivite si se pun intr-o tava unsa cu ulei. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga usturoi si se introduce in cuptor. Se prajesc pulpele la foc potrivit, pana se rumenesc.


Pulpele de pui se servesc alaturi de legume.

Alte retete culinare:

Pulpe de pui la cuptor

Tocanita de pui

Mancare de mazare

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...