Umplutura: Slanina se taie in cubulete, se topeste si prajeste ceapa rosie tocata marunt. Adauga ardeii verzi si rosia taiata. Presara putina sare si
Umplutura: Slanina se taie in cubulete, se topeste si prajeste ceapa rosie tocata marunt. Adauga ardeii verzi si rosia taiata. Presara putina sare si inabuse legumele. Adauga ciupercile feliate si prajeste-le 2-3 minute. Inmoaie chiflele in lapte, strange-le si amesteca-le cu cele 2 oua. Presara cu putin piper si adauga ghiveciul cu ciuperci. Ridica putin pielea de pe pulpe si umple cu umplutura preparata. Aseaza pulpele umplute in tava sau intr-un vas termorezistent, una langa cealalta. Acopera-le cu folie de aluminiu si prajeste-le 10 minute in cuptor la foc iute, dupa care 40 de minute la foc mai mic. La sfarsit scoate folia si prajeste-le cateva minute, incat sa se rumeneasca.
Alte reteta pui recomandate
Tocanita de pui
Sos tartar
Pui cu legume
Un aperitiv de post, potrivit pentru cina, sau chiar pachetelul de scoala/servici. Am folosit aluat gata preparat de post,...
Mini tarte cu verdeturi de primavara, ciuperci si tofuOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj