Pulpe de pui umplute cu legume

Legumele pregatite si taiate in cuburi se fierb in apa sarata, se strecoara si se lasa la racit. Patrunjelul verde se toaca marunt. Se desprinde uso

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 bucati pulpe de pui
  • 100 g morcov
  • 5o g patrunjel radacina
  • 50 g telina
  • 50 g mazare
  • 50 g fasole verde
  • 2 oua
  • O legatura patrunjel verde
  • Sare
  • Piper macinat

Mod de preparare

Legumele pregatite si taiate in cuburi se fierb in apa sarata, se strecoara si se lasa la racit. Patrunjelul verde se toaca marunt.

Se desprinde usor pielea de pe pulpa superioara si se pune pe tabla de lucru cu despicatura in sus.

Buzunarasul se largeste pana la capatul pulpei inferioare despartind pielea de carne. Legumele fierte se amesteca cu ouale si cu condimentele. Cu compzitia obtinuta se umple pulpa, se inchide cu o scobitoare rezistenta sau cu tepusa de bucatarie. Atentie, nu se indeasa prea tare umplutura pentru ca se crapa pilelea din cauza aburilor formati in cuptor. Se procedeaza ca mai sus cu toate pulpele. Se pun in tava, se sareaza, se adauga putina grasime, se stropeste din cand in cand. Se serveste cu garnitura, cu salata si orez calit.

Alte mancaruri recomandate

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...