Pulpe la capac

1. Se foloseste o craticioara cu apa, umpluta pe jumate si un capac termorezistent (sau emailat), pe care il punem pe vas cu minerul in jos. 2. Pregat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpe de pui (pui intreg)
  • unt
  • sare
  • piper
  • verdeturi aromate
  • usturoi
  • paprika
  • legume
  • orez

Mod de preparare

1. Se foloseste o craticioara cu apa, umpluta pe jumate si un capac termorezistent (sau emailat), pe care il punem pe vas cu minerul in jos.

2. Pregatim pulpele. Pe sub pielicica lor punem unt si le condimentam .

3. Le punem in capac, le acoperim ;

4. Le lasam o juma de ora (si mai mult daca timpul nu va preseaza) pentru o aroma mai puternica.

5. Se pune la cuptor, la foc mediu. Se stropesc cu sosul lasat 1 - 2 ori.

6. Daca veti scurge sosu, pulpele vor deveni crocante.

7. Se poate servi cu orez cu legume si curry.

Reteta propusa de Shumaila.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu caise, visine si bezea

O combinatie ideala pentru vremea de afara!

Prajitura cu caise, visine si bezea
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii