1. Se foloseste o craticioara cu apa, umpluta pe jumate si un capac termorezistent (sau emailat), pe care il punem pe vas cu minerul in jos. 2. Pregat
1. Se foloseste o craticioara cu apa, umpluta pe jumate si un capac termorezistent (sau emailat), pe care il punem pe vas cu minerul in jos.
2. Pregatim pulpele. Pe sub pielicica lor punem unt si le condimentam .
3. Le punem in capac, le acoperim ;
4. Le lasam o juma de ora (si mai mult daca timpul nu va preseaza) pentru o aroma mai puternica.
5. Se pune la cuptor, la foc mediu. Se stropesc cu sosul lasat 1 - 2 ori.
6. Daca veti scurge sosu, pulpele vor deveni crocante.
7. Se poate servi cu orez cu legume si curry.
Reteta propusa de Shumaila.
Am tot auzit de acești ardei minunați umpluți cu nucă și ciuperci;) Le-a venit rândul;) Interesanți și buni, dar...
Ardei umpluti cu orez, ciuperci si nuca, la slow cooker Crock-PotPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura