Pulpe la capac

1. Se foloseste o craticioara cu apa, umpluta pe jumate si un capac termorezistent (sau emailat), pe care il punem pe vas cu minerul in jos. 2. Pregat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpe de pui (pui intreg)
  • unt
  • sare
  • piper
  • verdeturi aromate
  • usturoi
  • paprika
  • legume
  • orez

Mod de preparare

1. Se foloseste o craticioara cu apa, umpluta pe jumate si un capac termorezistent (sau emailat), pe care il punem pe vas cu minerul in jos.

2. Pregatim pulpele. Pe sub pielicica lor punem unt si le condimentam .

3. Le punem in capac, le acoperim ;

4. Le lasam o juma de ora (si mai mult daca timpul nu va preseaza) pentru o aroma mai puternica.

5. Se pune la cuptor, la foc mediu. Se stropesc cu sosul lasat 1 - 2 ori.

6. Daca veti scurge sosu, pulpele vor deveni crocante.

7. Se poate servi cu orez cu legume si curry.

Reteta propusa de Shumaila.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...