Pulpe la capac

Avem nevoie de o craticioara cu apa si un capac termorezistent (sau emailat), pe care il punem pe vas cu minerul in jos. Pregatim pulpele. Pe sub pie

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • unt
  • sare
  • piper
  • verdeturi aromate
  • usturoi
  • boia

Mod de preparare

Avem nevoie de o craticioara cu apa si un capac termorezistent (sau emailat), pe care il punem pe vas cu minerul in jos. Pregatim pulpele. Pe sub pielicica lor punem unt. Le saram, piperam si le dam cu toate cele. Le punem in capac, le acoperim si lasam o juma de ora (si mai mult daca timpul nu va preseaza) sa intre aromele in ele. Dam la cuptor la foc mediu. Se stropesc cu sosul lasat o data, de 2 ori. Daca nu vreti sosul format, il puteti scurge, iar pulpele vor deveni crocante.

Se poate servi cu orez cu legume si curry. Alte retete recomandate:

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Cartofi Dauphinoise

Reteta by Jamie Oliver

Cartofi Dauphinoise
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii