- se piseaza usturoiul si se pune peste margarina; - se pun condimentele; - se desface pielea de pe pulpe (formand un fel de buzunar) punem o lingura
- se piseaza usturoiul si se pune peste margarina;
- se pun condimentele;
- se desface pielea de pe pulpe (formand un fel de buzunar) punem o lingura de amestec (margarina cu condimente) nivelam cat de cat uniform pe pulpa;
- am pus cateva picaturi de ulei pe fiecare pulpa, pentru a se prinde condimentele cu care le-am uns; le-am pus in vas si le-am acoperit cu folie de aluminiu (nu am capac la vas)
- le-am bagat la cuptor, iar cand carnea era fiarta am indepartat folia, am scurs, o mare parte, din sosul lasat intr-un alt vas.
- am mai lasat in vas un pic de sos... cat sa se rumeneasca pielea.
Eu am folosit sosul de la pulpe pt a face cartofii (am pus intr-un vas cartofi taiati bucati, am pus sosul peste ei si i-am bagat la cuptor pana s-au fiert).
Asta a fost garnitura noastra... voi puteti folosi ce vreti.
Pofta buna!
Reteta propusa de christina
Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura