Pulpite cu sos de hrean si rosii este o reteta simpla si delicioasa. Pentru a pregati aceasta reteta cu carne trebuie sa folositi pulpe de pui.
Pulpite cu sos de hrean si rosii este o reteta simpla si delicioasa. Pentru sos se pune intr-o tigaie putin ulei, 2 linguri de faina si boia Se stinge cu sucul de rosii si se amesteca repede sa nu faca cocoloase. Dupa ce s-a ingrosat se adauga hreanul, gogosarul rocat fin, vegeta, sare, piper si zahar dupa gust. Se mai lasa sa fiarba 20 de minute apoi se stinge focul.
Pulpele de pui se fierb in apa cu vegeta apoi se lasa la racit, se dau prin faina si ou batut cu vegeta.
Pulpite cu sos de hrean si rosii se serveste cald, cu piure de cartofi si mutaruri.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii