Purcel la frigare

Purcelul se curata, se spala si se unge cu grasimile. Se infinge apoi intr-o frigare si se asaza deasupra jarului. Se invarte frigarea incet, ca sa s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 purcel de lapte
  • saramura
  • ulei
  • 1 catel de usturoi

Mod de preparare

Purcelul se curata, se spala si se unge cu grasimile. Se infinge apoi intr-o frigare si se asaza deasupra jarului. Se invarte frigarea incet, ca sa se friga bine. Se stropeste cu saramura peste tot, in timpul friptului. Cand incepe sa se rumeneasca, se unge cu ulei amestecat cu usturoi pisat, pentru ca soriciul sa devina crocant.


Se serveste cald.

Alte retete culinare:

Tocanita de pui

Friptura de vita la cuptor

Chiftele

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Paste Carbonara

Rapide si delicioase!

Paste Carbonara
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca