Ragu de legume cu cartofi noi

Cartofii noi spalati si maruntiti se pun in apa clocotita si se fierb aprox. 20 de minute. Ciupercile s curate si se feliaza. Prazul curatat se spala

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 g cartofi noi marunti
  • 100 g ciuperci Champignon
  • 1 fir de praz
  • 1 rosie
  • 50 g sunca fiarta
  • 2 linguri de unt sau margarina
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • patrunjel maruntit pentru ornare

Mod de preparare

Cartofii noi spalati si maruntiti se pun in apa clocotita si se fierb aprox. 20 de minute. Ciupercile s curate si se feliaza. Prazul curatat se spala si se taie rondele. Rosiile spalate se maruntesc. Sunca se taie in fasii. Feliile de ciuperci si prazul le prajim in unt incins. Adaugam rosiilesi fasiile de sunca si mai prajim 5 minute. Amestecam cu smantana si asezonam cu sare si piper, dupa gust. Cartofii se clatesc cu apa rece si se curata.
Alte retete culinare recomandate

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Friptura tiganeasca de porc- la gratar

 De mult timp poftem la aceasta fripturica vazuta la prietena noastra Mitinita....

Friptura tiganeasca de porc- la gratar
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca