Cartofii noi spalati si maruntiti se pun in apa clocotita si se fierb aprox. 20 de minute. Ciupercile s curate si se feliaza. Prazul curatat se spala
Cartofii noi spalati si maruntiti se pun in apa clocotita si se fierb aprox. 20 de minute. Ciupercile s curate si se feliaza. Prazul curatat se spala si se taie rondele. Rosiile spalate se maruntesc. Sunca se taie in fasii. Feliile de ciuperci si prazul le prajim in unt incins. Adaugam rosiilesi fasiile de sunca si mai prajim 5 minute. Amestecam cu smantana si asezonam cu sare si piper, dupa gust. Cartofii se clatesc cu apa rece si se curata.
Alte retete culinare recomandate
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa