Ragu de legume cu cartofi noi

Cartofii noi spalati si maruntiti se pun in apa clocotita si se fierb aprox. 20 de minute. Ciupercile s curate si se feliaza. Prazul curatat se spala

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 g cartofi noi marunti
  • 100 g ciuperci Champignon
  • 1 fir de praz
  • 1 rosie
  • 50 g sunca fiarta
  • 2 linguri de unt sau margarina
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • patrunjel maruntit pentru ornare

Mod de preparare

Cartofii noi spalati si maruntiti se pun in apa clocotita si se fierb aprox. 20 de minute. Ciupercile s curate si se feliaza. Prazul curatat se spala si se taie rondele. Rosiile spalate se maruntesc. Sunca se taie in fasii. Feliile de ciuperci si prazul le prajim in unt incins. Adaugam rosiilesi fasiile de sunca si mai prajim 5 minute. Amestecam cu smantana si asezonam cu sare si piper, dupa gust. Cartofii se clatesc cu apa rece si se curata.
Alte retete culinare recomandate

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...