Carnea se spala, se taie cubulete mici, presaram cu sos Worchester/soia si lasam sa se odineasca. Curatam legumele, apoi taiem ceapa fideluta iar ciup
Carnea se spala, se taie cubulete mici, presaram cu sos Worchester/soia si lasam sa se odineasca.
Curatam legumele, apoi taiem ceapa fideluta iar ciupercile in felii. Presaram faina de orez peste carne, apoi prajim in ulei incins si o scoatem din tigaie. Calim ceapa in ulei, adaugam morcovii, ciupercile, mazarea, cucurma, vinul si carnea prajita. Asezonam cu sare si piper si inabusim totul sub capac pana se inmoaie, apoi presaram cu verdeata de patrunjel taiata marunt. Fierbem cubuletul de concentrat de supa in 4 dl de apa, adaugam orezul, apoi le fierbem pana se inmoaie. Apoi amestecam usor cu ragu de pui.
Alte retete pui recomandate
Placinta de pui
Papricas de pui
Pilaf de pui
Au iesit 33 de bucati.
Aperitiv chiftele din cartofi fierti rasiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj