Ragu de pui cu ciuperci

In 2 -3 linguri ulei incins se pune carnea la prajit. Se lasa pana isi schimba putin culoarea, se adauga apoi ceapa si ciupercile tocate. Se toarna a

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 550-600g piept de pui
  • 2cepe
  • 250 g ciuperci
  • 300ml supa de pui
  • 100g mazare
  • 200g smantana acra
  • suc de lamaie
  • verdeata

Mod de preparare

In 2 -3 linguri ulei incins se pune carnea la prajit. Se lasa pana isi schimba putin culoarea, se adauga apoi ceapa si ciupercile tocate. Se toarna apoi supa de pui, se pune putina sare si piper si se lasa pe foc mediu pina scade putin lichidul. Dupa 10-15 minute se adauga si mazarea Se lasa pe foc pina scade tot lichidul si se asesteca uneori, se condimenteaza. Daca mai este nevoie cu sare si piper. Se pune 1 lingurita zeama de lamaie. Se ia de pe foc si se incorporeaza usor smantana si putin patrunjel tocat.


Se fierb 200g orez in apa sarata si se serveste cu carnea de pui. Reteta Ragu de pui cu ciuperci a fost propusa de s_tana pe forum culinar.ro

Alte retete cu piept de pui gasiti aici:

Piept de pui la cuptor,

Rulada din piept de pui,

Salad cu piept de pui

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Perisoare de vita in sos de smantana cu parmezan

Foarte bun a fost sosul,o sa incerc cu carne tocata de pui sau de porc,asta de vita nu ma prea incanta.

Perisoare de vita in sos de smantana cu parmezan
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii