Zarzavaturile curatate se maruntesc in formele lor caracteristice. Se indeparteaza pielea de pe carne si se taie carnea in bucatele mici. Smantana se
Zarzavaturile curatate se maruntesc in formele lor caracteristice. Se indeparteaza pielea de pe carne si se taie carnea in bucatele mici. Smantana se sareaza. Ungem o tava cu unt, punem un strat cu jumatate din zarzavaturi, stropim cu smantana si invelim cu carnea. Carnea se asezoneaza cu sare, piper, flori de nucsoara, apoi se pune cealalta jumatate de zarzavaturi. Mirodeniile verzi se taie marunt, se amesteca cu restul de smantana, apoi se stropeste cu acesta continutul tavii. Se acopera tava cu folie, spoi se prajeste in cuptorul preincalzit, la foc mediu, aprox. 50-60 de minute.
Alte retete recomandate
Descoperă alaturi de Andra Mihail rețeta delicioasă de mousse de căpșuni cu iaurt, un desert ușor și răcoritor...
Rețetă de mousse de căpșuni cu iaurt: Desert ușor și răcoritorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura