Pentru ramstec german carnea de vita se spala, se taie bucati, se bate putin si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Ouale se trec sub jet de apa rece.
Pentru ramstec german carnea de vita se spala, se taie bucati, se bate putin si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Ouale se trec sub jet de apa rece. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Bucatile de carne se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa, iar spre sfarsit se adauga vin, dupa care se scot separat. Ceapa se prajeste in 25 ml ulei. in 25 ml ulei se prepara oua ochiuri si se aseaza cate unul peste fiecare bucata de carne.
Ramstecul german se serveste cald, cu garnitura de cartofi natur si ceapa prajita.
Bunatati pentru colindatori Pentru aceasta reteta m-am inspirat de aici, cu mentiunea ca am adaugat mai multa faina si mai...
Nuci cu cacao si crema de vanilieIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa