Pentru rasol cu smantana se scoate carnea de pe coaste, se face o rulada (sul), se leaga cu ata si se pune la fiert, adaugand zarzavat ca pentru orice supa.
Pentru rasol cu smantana se scoate carnea de pe coaste, se face o rulada (sul), se leaga cu ata si se pune la fiert, adaugand zarzavat ca pentru orice supa. Cand carnea este fiarta, se scoate ata si se asaza intr-o tava. Se amesteca intr-o cratita smantana cu 2 — 3 linguri zeama de carne, faina, sare si o lingura de branza rasa. Se toarna peste rasol, cu grija ca toata carnea sa fie acoperita cu un strat gros. Se presara cu parmezan ras. Se da la cuptor, se tine pana capata o culoare frumoasa.
Rasolul cu smantana se serveste cu gamitura de macaroane sau de orez.
Foarte usor de facut si foarte buna!
Prajitura cu iaurt si fructe confiateGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa