Se curata rasolul de oasele mici care raman cand se sparge osul, se spala in mai multe ape si se pune la fiert cu multa apa. Se fierbe o ora, dupa car
Se curata rasolul de oasele mici care raman cand se sparge osul, se spala in mai multe ape si se pune la fiert cu multa apa. Se fierbe o ora, dupa care se adauga zarzavatul de supa curatat si spalat, o lingura de sare, piper boabe si putina coaja de lamaie. Cand carnea se desprinde de pe os, se ia vasul de pe foc si se scoate carnea. Bucatile de carne se rumenesc in ulei fierbinte si se pun pe un platou. In uleiul in care s-a rumenit carnea se adauga o lingurita de boia de ardei iute, o ceasca mare de smantana si zeama de la o jumatate de lamaie. Sosul se ingroasa pe foc mic, apoi se rastoarna peste carne si se serveste imediat. Din zeama de carne se pregateste supa cu taitei in care se adauga zarzavatul fiert.
Rasolul se serveste cald, cu verdeata tocata pe deasupra.
Alte retete care contin carne:
Pilaf de orez cu pui
Tocanita de iepure
Piftie de pui
Tiramisu reţetă originală A sosit vremea sa folosesc si crema cu mascarpone de la Iepuras Bucataras si cum puteam sa o...
Tiramisu reţetă originalăIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa