Apa se pune intr-o oala la fiert, pe foc potrivit si cand incepe sa dea in clocot, se adauga rasolul cu os si ceapa maruntita. Se lasa pe foc mic si
Apa se pune intr-o oala la fiert, pe foc potrivit si cand incepe sa dea in clocot, se adauga rasolul cu os si ceapa maruntita. Se lasa pe foc mic si se curata de spuma. Dupa aproximativ o ora de fiert se pun legumele curatate si spalate, se adauga sare si se lasa sa fiarba foarte incet. Carnea cand incepe sa se desprinda de pe os este gata fiarta si se scoate din vas.
Se serveste cu mujdei, cu sos de ciuperci, cu salata de sfecla cu hrean sau cu sos de mustar.
Alte retete:
Chiftele
Pastrav la cuptor
Tocanita de pui
Melcişorii ăştia sunt preferaţii mamei mele. De data aceasta am ales să-i pregătesc dintr-un aluat pufos de brioşe,...
Melcisori cu nuca si gem de maceseOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj