Pentru rasol de vita cu cartofi si legume asortate carnea se spala. Morcovii, telina, ceapa si varza alba se curata si se spala. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi.
Pentru rasol de vita cu cartofi si legume asortate carnea se spala. Morcovii, telina, ceapa si varza alba se curata si se spala. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Fasolea verde conserva se scurge de lichid si se trece sub jet de apa rece. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Carnea se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Se indeparteaza spuma. Se adauga ceapa, morcovi, telina, varza alba, jumatatea de cub MAGGI si se continua fierberea. Carnea fiarta se scoate din supa, se lasa la racit, se taie in 5 bucati, mentinandu-se la cald in supa strecurata intr-un vas separat. Morcovii si telina se scot din supa, se taie cuburi si se adauga peste bucatile de rasol. Fasolea verde se inabusa in unt.
Rasolul de vita cu cartofi si legume asortate se serveste cald, cu garnitura din legume, cartofi natur, fasole verde soté si patrunjel verde deasupra.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii