Rasol de vitel in crusta picanta

Se curata rasolul de vitel de pielite, se spala si se usca un un prosop. Apoi se aseaza intr-o tava. Separat se inmoaie felia de paine in putina apa,

Timp pregatire
140 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente: 1 rasol mare de vitel
  • 100 g unt
  • 1 ou
  • 1 felie de franzela
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • patrunjel verde
  • 4-5 frunze de tarhon
  • Pentru garnitura: 2 cartofi mari
  • 2-3 morcovi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 crenguta de salvie
  • 50 ml supa de carne
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata rasolul de vitel de pielite, se spala si se usca un un prosop. Apoi se aseaza intr-o tava.

Separat se inmoaie felia de paine in putina apa, se stoarce, se sfarama cu furculita si se amesteca intr-un castron cu jumatate din unt, ceapa rasa, catelul de usturoi zdrobit, frunzele de patrunjel si de tarhon tocate marunt, oul batut, sare si piper.

Se unge rasolul pe toata suprafata cu pasta obtinuta, se adauga restul de unt in tava, legumele pentru garnitura, presarate cu sare si piper, crenguta de salvie, supa de carne si se introduce tava la cuptor, la foc potrivit, pentru doua ore. Daca este nevoie se mai adauga supa.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Orez cu sofran

Risotto allo zafferano ... un preparat tipic zonei Lombardia (Italia) ... pe cat de simplu pe atit de indragit datorita...

Orez cu sofran
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca