Rata cu castraveti

Se spala castravetii si se taie in felii rotunde si mai groase. Intr-o cratita cu ulei, se pune un rind de felii de castraveti, peste acestea ceapa to

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o rata
  • 6-8 buc. castraveti mici murati
  • 1/2 ceasca de pasta de rosii
  • 2-3 cepe
  • 2 ardei grasi
  • ulei
  • piper

Mod de preparare

Se spala castravetii si se taie in felii rotunde si mai groase. Intr-o cratita cu ulei, se pune un rind de felii de castraveti, peste acestea ceapa tocata, iar deasupra bucati de carne. Se toarna pasta de rosii dezlegata, se pun rondelele de ardei gras si piper. Se aseaza din nou castraveti si ceapa. Se toarna apa cit sa le acopere si se lasa sa fiarba la cuptor pina cind carnea se fragezeste si sosul a scazut.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort de inghetata cu banane si capsuni

Desert tort de inghetata cu banane si capsuni
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca