Rata cu napi

Rata se curata, se spala si se unge cu unt. Se pune apoi intr-o tava si se rumeneste la cuptor. Dupa aceea se scoate din tava si se pun napii taiati

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 rata
  • 50 gr unt
  • sare
  • 1 lingurita faina
  • 7-8 napi

Mod de preparare

Rata se curata, se spala si se unge cu unt. Se pune apoi intr-o tava si se rumeneste la cuptor. Dupa aceea se scoate din tava si se pun napii taiati in sferturi sa se rumeneasca. In untura ramasa se pune o ligura de faina, apoi se pune din nou rata cu napii, se sareaza, se toarna apa si se pune la cuptor acoperita si se lasa la fiert pana cand este gata.


Se serveste calda.

Alte retete:

Sarmale de post

Placinta cu dovleac

Ciulama de ciuperci

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca