Rata cu sos dulce acrisor

Pieptul de rata se prajeste bine in ulei dupa care fierbem orezul si facem sosul pe foc din ingredientele de mai sus. Mai puteti pune la calit si arde

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept rata
  • orez dupa preferinte
  • pentru sos: 6 Linguri apa
  • 3 linguri zahar
  • 4 lingurite sos tomate
  • 3 lingurite otet
  • suc de lamaie
  • sare
  • amidon si bucatele de ananas

Mod de preparare

Pieptul de rata se prajeste bine in ulei dupa care fierbem orezul si facem sosul pe foc din ingredientele de mai sus. Mai puteti pune la calit si ardei gras si pe urma sa faceti peste el sosul.

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Cartofi la cuptor

Parteneri
Bucataras.RO

Guguluf cu piersici, afine si lamaie - reteta 300

Nu am pregatit nimic special decat aceasta minunata prajitura aromata cu fructe si lamaie care ma reprezinta in totalitate....

Guguluf cu piersici, afine si lamaie - reteta 300
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni