Rata cu sos dulce acrisor

Pieptul de rata se prajeste bine in ulei dupa care fierbem orezul si facem sosul pe foc din ingredientele de mai sus. Mai puteti pune la calit si arde

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept rata
  • orez dupa preferinte
  • pentru sos: 6 Linguri apa
  • 3 linguri zahar
  • 4 lingurite sos tomate
  • 3 lingurite otet
  • suc de lamaie
  • sare
  • amidon si bucatele de ananas

Mod de preparare

Pieptul de rata se prajeste bine in ulei dupa care fierbem orezul si facem sosul pe foc din ingredientele de mai sus. Mai puteti pune la calit si ardei gras si pe urma sa faceti peste el sosul.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!