Rata cu sos dulce acrisor

Pieptul de rata se prajeste bine in ulei dupa care fierbem orezul si facem sosul pe foc din ingredientele de mai sus. Mai puteti pune la calit si arde

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept rata
  • orez dupa preferinte
  • pentru sos: 6 Linguri apa
  • 3 linguri zahar
  • 4 lingurite sos tomate
  • 3 lingurite otet
  • suc de lamaie
  • sare
  • amidon si bucatele de ananas

Mod de preparare

Pieptul de rata se prajeste bine in ulei dupa care fierbem orezul si facem sosul pe foc din ingredientele de mai sus. Mai puteti pune la calit si ardei gras si pe urma sa faceti peste el sosul.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...