Rata la cuptor este o friptura frageda, delicioasa si deosebita, pe care cu usurinta o puteti pregati. Fie ca pur si simplu va place carnea de rata sau va doriti o reteta pentru o masa festiva, rata la cuptor este potrivita.
Rata am lasat-o la marinat in ingredientele mai sus mentionate pana a 2-a zi. Am masat-o bine si am lasat-o la frigider peste noapte.
Am transferat rata intr-un var termorezistent si am introdus la cuptor, impreuna cu sosul de la marinata, pentru aproximativ 90 de minute, pana va capata o crusta crocanta. In timpul coacerii am intors rata pe ambele parti, o singura data, pentru a se coace uniform.
Puteti servi preparatul alaturi de ananas tras in putin unt. Se potriveste de minune!
Enjoy!
Sursa reteta rata la cuptor: http://cocktailofsenses.wordpress.com/
Serviti rata la cuptor calda, alaturi de garnitura preferata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa