Carnea de rata se spala, se curata si se presara cu cimbru si sare. Se inveleste apoi in hartie pergamanet, unsa in prealabil cu unt sau ulei si se i
Carnea de rata se spala, se curata si se presara cu cimbru si sare. Se inveleste apoi in hartie pergamanet, unsa in prealabil cu unt sau ulei si se infinge pe o frigare. Se aseaza apoi frigarea deasupra jarului. Se invarte frigarea incet si se lasa sa se rumeneasca rata uniform. E gata cand carnea s-a fragezit.
Se serveste calda, cu legume sote.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Cartofi la cuptor
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa