Carnea de rata se spala, se curata si se presara cu cimbru si sare. Se inveleste apoi in hartie pergamanet, unsa in prealabil cu unt sau ulei si se i
Carnea de rata se spala, se curata si se presara cu cimbru si sare. Se inveleste apoi in hartie pergamanet, unsa in prealabil cu unt sau ulei si se infinge pe o frigare. Se aseaza apoi frigarea deasupra jarului. Se invarte frigarea incet si se lasa sa se rumeneasca rata uniform. E gata cand carnea s-a fragezit.
Se serveste calda, cu legume sote.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Cartofi la cuptor
Reteta facuta de la Moku tare bune au fost http://www.bucataras.ro/retete/galuste-cu-prune-64040.html Am dus si la...
Galuste cu pruneOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj