Rinichi de vaca inabusiti

Se spala si se oparesc rinichii, dupa care se scot din apa fierbinte si se spala cu apa rece. Se taie apoi felii si se pun cu unt si cu ceapa taiata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr rinichii
  • 1 ceapa
  • 100 gr unt
  • 100 gr smantana
  • sare

Mod de preparare

Se spala si se oparesc rinichii, dupa care se scot din apa fierbinte si se spala cu apa rece. Se taie apoi felii si se pun cu unt si cu ceapa taiata marunt, la rumenit. Se toarna apa cat sa ii acopere si se fierb, apoi se toarna smantana si se lasa sa fiarba aproximativ jumatate de ora.


Se servesc cu cartofi noi.

Alte retete culinare:

Placinta de dovleac

Cartofi la cuptor

Tocanita de pui

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cheesecake Brownies

Cheesecake Brownies
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca