Se trece carnea, fiarta foarte bine in prealabil, ceapa inabusita si cartofii prin masina. Se amesteca cu piinea muiata in lapte si bine stoarsa, verd
Se trece carnea, fiarta foarte bine in prealabil, ceapa inabusita si cartofii prin masina. Se amesteca cu piinea muiata in lapte si bine stoarsa, verdeata tocata marunt, sare, piper. Se amesteca toate foarte bine. Se taie capacelul de la rosii, fara sa se dea jos. Se scoate usor miezul, ca sa nu se sfarime rosia. Se lasa sa se scurga pe o farfurie cu capacul in jos. Se umplu cu tocatura preparata mai sus. In tocatura se pot adauga morcovi rasi, scazuti in grasime. Se asaza intr-o cratita rosiile umplute, apoi se toarna pe deasupra apa. Se lasa sa fiarba bine, dupa citeva clocote, se adauga bulionul sau rosiile curatate de pielita si de seminte si taiate marunt. Se lasa sa fiarba si cind sint aproape gata se adauga faina subtiata cu apa. Se mai dau citeva clocote, se adauga zeama de rosii si dupa gust 1-2 lingurite zahar si putina sare. Se presara cu patrunjel tocat peste rosiile umplute, apoi se dau la cuptor pentru citeva minute.
Iată rețeta cea mai simplă de pancakes pufoase cu banane și afine, gata în doar câteva minute. Un mic dejun...
Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidăPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura