Daca credeati ca doar dovleceii sau vinetele pot fi umplute, aflati ca si rosiile pot fi umplute cu carne, si sunt delicioase la cuptor.
Se spala rosiile si se scoate miezul. Se lasa sa se scurga cu gura in jos. Se curata usturoiul, ceapa, se spala si se toaca marunt, Se calesc in uleiul de masline si se adauga treptat carnea de vita tocata. Se inabusa in apa calduta si dupa ce afiert se pune bulionul si ardeii capia pisati cu blenderul. Se condimenteaza cu sare si piper. Se condimenteaza cu sare si piper. Se umplu rosiile cu carne, se acopera cu palariute din felii de rosii si se baga la cuptor. Dupa ce s-au rumenit se servesc cu bulion proaspat.
Rosiile umplute cu carne se servesc calde, cu bulion sau smantana.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa