Rosii umplute cu carne

Daca credeati ca doar dovleceii sau vinetele pot fi umplute, aflati ca si rosiile pot fi umplute cu carne, si sunt delicioase la cuptor.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g carne tocata de vita
  • o capatana usturoi
  • o legatura ceapa
  • o crenguta busuioc proaspat
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • 2 ardei capia
  • 2-3 linguri bulion
  • 8 rosii mari

Mod de preparare

Se spala rosiile si se scoate miezul. Se lasa sa se scurga cu gura in jos. Se curata usturoiul, ceapa, se spala si se toaca marunt, Se calesc in uleiul de masline si se adauga treptat carnea de vita tocata. Se inabusa in apa calduta si dupa ce afiert se pune bulionul si ardeii capia pisati cu blenderul. Se condimenteaza cu sare si piper. Se condimenteaza cu sare si piper. Se umplu rosiile cu carne, se acopera cu palariute din felii de rosii si se baga la cuptor. Dupa ce s-au rumenit se servesc cu bulion proaspat.


Rosiile umplute cu carne se servesc calde, cu bulion sau smantana.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de perisoare (de porc) cu cartofi

Imi place mult mai mult, gatita astfel, cu cartofi, decat cea cu orez!

Ciorba de perisoare (de porc) cu cartofi
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca