Rosii umplute cu ficatei

Se prajeste ficatul, se macina impreuna cu o felie de paine, se caleste ceapa si se adauga la ficatei, ouale, sare piper, si putina faina sau pesmet.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 rosii
  • 200 g ficat (vitel sau pasare) 2 oua
  • o ceapa

Mod de preparare

Se prajeste ficatul, se macina impreuna cu o felie de paine, se caleste ceapa si se adauga la ficatei, ouale, sare piper, si putina faina sau pesmet. Se spala rosile, se scobesc se presara cu sare se scurg dupa care se umplu cu compozitia de ficat. Miezul rosiilor se frige cu putin ulei si daca va place adaugati si putin zahar, se pun rosiile umplute in tava se adauga si sosul de rosii si se dau la cuptor pt. 30 min.
Se servesc calde presarate cu patrunjel

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Omleta cu leurda

Mie imi place foarte mult leurda!

Omleta cu leurda
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa