Rosii umplute cu slanina si carne tocata

Se taie un capacel fiecarei rosii, se scobesc de miez si se sareaza. Intre timp, se prepara umplutura. Se amesteca tocatura cu slanina tocata, ouale

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 rosii mari
  • 300 g carne tocata
  • 1 felie miez de paine alba
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • tocata marunt
  • 50 g slanina
  • 100 ml smantana
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie un capacel fiecarei rosii, se scobesc de miez si se

sareaza.

Intre timp, se prepara umplutura.

Se amesteca tocatura cu slanina tocata, ouale batute, ceapa tocata si miezul de paine inmuiat in apa si stors, sare si piper.

Se umplu rosiile si se asaza deasupra capacelele taiate.

Pulpa rosiilor, pasirata, se toarna peste rosiile asezate

tntr-un vas.

Se lasa vasul la foc mic, apoi se da la cuptor cateva minute.
Se serveste cu smantana.

Alte aperitive cu cartofi gasiti aici:

Cartofi magici

Cartofi umpluti

Papanasi de cartofi cu cascaval

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa