Se taie un capacel fiecarei rosii, se scobesc de miez si se sareaza. Intre timp, se prepara umplutura. Se amesteca tocatura cu slanina tocata, ouale
Se taie un capacel fiecarei rosii, se scobesc de miez si se
sareaza.
Intre timp, se prepara umplutura.
Se amesteca tocatura cu slanina tocata, ouale batute, ceapa tocata si miezul de paine inmuiat in apa si stors, sare si piper.
Se umplu rosiile si se asaza deasupra capacelele taiate.
Pulpa rosiilor, pasirata, se toarna peste rosiile asezate
tntr-un vas.
Se lasa vasul la foc mic, apoi se da la cuptor cateva minute.
Se serveste cu smantana.
Alte aperitive cu cartofi gasiti aici:
Cartofi magici
Cartofi umpluti
Papanasi de cartofi cu cascaval
Un desert atat de divin, dar pe care am evitat sa il fac pana acum. De ce am evitat? Pentru ca, am zis ca, nu cred ca o sa le...
Cheesecake cu jeleu de piersiciOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj