Se taie un capacel fiecarei rosii, se scobesc de miez si se sareaza. Intre timp, se prepara umplutura. Se amesteca tocatura cu slanina tocata, ouale
Se taie un capacel fiecarei rosii, se scobesc de miez si se
sareaza.
Intre timp, se prepara umplutura.
Se amesteca tocatura cu slanina tocata, ouale batute, ceapa tocata si miezul de paine inmuiat in apa si stors, sare si piper.
Se umplu rosiile si se asaza deasupra capacelele taiate.
Pulpa rosiilor, pasirata, se toarna peste rosiile asezate
tntr-un vas.
Se lasa vasul la foc mic, apoi se da la cuptor cateva minute.
Se serveste cu smantana.
Alte aperitive cu cartofi gasiti aici:
Cartofi magici
Cartofi umpluti
Papanasi de cartofi cu cascaval
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii