Rosii umplute cu slanina si carne tocata

Se taie un capacel fiecarei rosii, se scobesc de miez si se sareaza. Intre timp, se prepara umplutura. Se amesteca tocatura cu slanina tocata, ouale

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 rosii mari
  • 300 g carne tocata
  • 1 felie miez de paine alba
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • tocata marunt
  • 50 g slanina
  • 100 ml smantana
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie un capacel fiecarei rosii, se scobesc de miez si se

sareaza.

Intre timp, se prepara umplutura.

Se amesteca tocatura cu slanina tocata, ouale batute, ceapa tocata si miezul de paine inmuiat in apa si stors, sare si piper.

Se umplu rosiile si se asaza deasupra capacelele taiate.

Pulpa rosiilor, pasirata, se toarna peste rosiile asezate

tntr-un vas.

Se lasa vasul la foc mic, apoi se da la cuptor cateva minute.
Se serveste cu smantana.

Alte aperitive cu cartofi gasiti aici:

Cartofi magici

Cartofi umpluti

Papanasi de cartofi cu cascaval

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cheesecake cu jeleu de piersici

Un desert atat de divin, dar pe care am evitat sa il fac pana acum. De ce am evitat? Pentru ca, am zis ca, nu cred ca o sa le...

Cheesecake cu jeleu de piersici
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca