Rulada cu sunca afumata

Prazul de curata, se separa partea alba de cea verde. Se sareaza carnea, se pipereaza, apoi se unge cu mustar. Se asaza cate o felie de sunca si o bu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 fire de praz
  • 4 felii de carne de porc
  • sare
  • piper
  • 1 lingura mustar
  • 4 felii mari de sunca afumata
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura faina
  • 1 jumatate legatura ceapa verde
  • 500 ml smantana
  • 100 gr sunca uscata
  • 100 gr sunca de Praga

Mod de preparare

Prazul de curata, se separa partea alba de cea verde. Se sareaza carnea, se pipereaza, apoi se unge cu mustar. Se asaza cate o felie de sunca si o bucata de praz alb. Se ruleaza, se prajesc in ulei, pe ambele parti. Se asaza apoi ruladele intr-o tava adanca si se coc 20 de minute in cuptorul incins. Se taie rondele ceapa verde si partea verde la praz, se adauga smantana si sunca si se amesteca bine. Se toarna sosul peste rulade si se lasa la inabusit, la foc mic, aproximativ 2 ore.


Se servesc calde cu piure de cartofi. Alte retete culinare:

Tocanita de pui Ardei umpluti Friptura de vita la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...