Rulada cu sunca afumata

Prazul de curata, se separa partea alba de cea verde. Se sareaza carnea, se pipereaza, apoi se unge cu mustar. Se asaza cate o felie de sunca si o bu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 fire de praz
  • 4 felii de carne de porc
  • sare
  • piper
  • 1 lingura mustar
  • 4 felii mari de sunca afumata
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura faina
  • 1 jumatate legatura ceapa verde
  • 500 ml smantana
  • 100 gr sunca uscata
  • 100 gr sunca de Praga

Mod de preparare

Prazul de curata, se separa partea alba de cea verde. Se sareaza carnea, se pipereaza, apoi se unge cu mustar. Se asaza cate o felie de sunca si o bucata de praz alb. Se ruleaza, se prajesc in ulei, pe ambele parti. Se asaza apoi ruladele intr-o tava adanca si se coc 20 de minute in cuptorul incins. Se taie rondele ceapa verde si partea verde la praz, se adauga smantana si sunca si se amesteca bine. Se toarna sosul peste rulade si se lasa la inabusit, la foc mic, aproximativ 2 ore.


Se servesc calde cu piure de cartofi. Alte retete culinare:

Tocanita de pui Ardei umpluti Friptura de vita la cuptor

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...