Prazul de curata, se separa partea alba de cea verde. Se sareaza carnea, se pipereaza, apoi se unge cu mustar. Se asaza cate o felie de sunca si o bu
Prazul de curata, se separa partea alba de cea verde. Se sareaza carnea, se pipereaza, apoi se unge cu mustar. Se asaza cate o felie de sunca si o bucata de praz alb. Se ruleaza, se prajesc in ulei, pe ambele parti. Se asaza apoi ruladele intr-o tava adanca si se coc 20 de minute in cuptorul incins. Se taie rondele ceapa verde si partea verde la praz, se adauga smantana si sunca si se amesteca bine. Se toarna sosul peste rulade si se lasa la inabusit, la foc mic, aproximativ 2 ore.
Se servesc calde cu piure de cartofi. Alte retete culinare:
Tocanita de pui Ardei umpluti Friptura de vita la cuptor
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa