Rulada cu vin

Cotletele se feliaza, se bate cu ciocanul de carne, fleica se da prin masina de tocat carne, se condimenteaza cu sare, piper, boia. Se amesteca cu vin

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 g cotlete fara os
  • 500 g fleica
  • sare
  • piper macinat (dupa gust)
  • O lingurita de boia
  • 150 ml vin alb
  • Ulei alimentar pentru prajit

Mod de preparare

Cotletele se feliaza, se bate cu ciocanul de carne, fleica se da prin masina de tocat carne, se condimenteaza cu sare, piper, boia. Se amesteca cu vin. Feliile de cotlete se umplu cu carnea tocata, se ruleaza, rulourile se tavalesc prin faina amestecata cu boia.
Alte retete culinare recomandate:

Dovlecei umpluti

Ciorba radauteana

Tocanita de pui

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...