Rulada cu vin

Cotletele se feliaza, se bate cu ciocanul de carne, fleica se da prin masina de tocat carne, se condimenteaza cu sare, piper, boia. Se amesteca cu vin

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 g cotlete fara os
  • 500 g fleica
  • sare
  • piper macinat (dupa gust)
  • O lingurita de boia
  • 150 ml vin alb
  • Ulei alimentar pentru prajit

Mod de preparare

Cotletele se feliaza, se bate cu ciocanul de carne, fleica se da prin masina de tocat carne, se condimenteaza cu sare, piper, boia. Se amesteca cu vin. Feliile de cotlete se umplu cu carnea tocata, se ruleaza, rulourile se tavalesc prin faina amestecata cu boia.
Alte retete culinare recomandate:

Dovlecei umpluti

Ciorba radauteana

Tocanita de pui

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca