Se spala bine suprafata exterioara, eventual se rade cu cutitul sau se pirleste la aragaz unde este cazul fiecare buturel, se dezoseaza incercind sa s
Se spala bine suprafata exterioara, eventual se rade cu cutitul sau se pirleste la aragaz unde este cazul fiecare buturel, se dezoseaza incercind sa se scoata carnea de pe os dintr-o singura bucata. Se sareza si se pipereaza toata suprafata interioara. Se adauga un strat subtire de carne slaba pulpa de porc sau o felie subtire de cotlet pe toata suprafata interioara a buturelului. Se sareaza si se piperata carnea adaugata. Se ruleaza (putin in diagonala, in asa fel incit grosimea sa fie uniforma), si se leaga cu sfoara. Buturelele se aseaza intr-o cratita, se completeaza cu apa sa le cuprinda. In apa se pun condimente dupa gust ( foi de dafin, cimbru, usturoi) si 1/2 lingurita de sare. Se fierbe inabusit circa o ora. Se incearca buturelul cu o furculita sa intre cu usurinta in carne, se scot buturelele se lasa la scurs pina se racesc, se dau la fum 30 minute. Daca nu se afuma, se pudreaza bine buturelul cu boia de ardei iute sau dulce.
Se tine la rece. Cind se consuma, se taie felii.
Iată rețeta cea mai simplă de pancakes pufoase cu banane și afine, gata în doar câteva minute. Un mic dejun...
Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidăPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura