Taiem carnatul in bucati de 2 cm, slanina in fasii subtiri, iar cartofii in bucati. Batem ceafa, o ungem cu un strat subtire de mustar, o presaram cu
Taiem carnatul in bucati de 2 cm, slanina in fasii subtiri, iar cartofii in bucati. Batem ceafa, o ungem cu un strat subtire de mustar, o presaram cu maghiran, punem pe ea carnatul, slanina, cascavalul si 6 bucati de cartofi. Rulam carnea si o prindem cu un ac pentru copt. Pozitionam ruladele una langa cealalta intr-o tava unsa cu ulei. Turnam deasupra lor putin ulei si putina apa. Acoperim cu folie de aluminiu, punem la cuptor si cand carnea se inmoaie indepartam folia. Ungem cu pasta de ardei si prajim mai departe pana devine aurie.
Alte retete recomandate:
Tocanita cartofi
tocanita de cartofi cu pui
tocanita de cartofi cu pui
tocanita de cartofi cu pui
Tocanita de cartofi cu pui
Piept de pui la cuptor
Au trecut 4 ani de cand m-am inscris pe acest site vesel care creeaza dependenta. Au fost 4 ani frumosi, in care mi-am facut...
Prajitura Krem a la Krem si 4 ani de Bucataras.roInghetata de vanilie facuta in casa - reteta simpla si delicioasa!Invata cum sa pregatesti o inghetata cremoasa si aromata,...
Inghetata de vanilie facuta in casa, reteta simpla si delicioasaAceasta reteta simpla de pui cu usturoi si lamaie este perfectă pentru o cină rapida si delicioasa! Poti să o adaptezi si...
Pui cu usturoi si lamaie