Se amesteca carnea tocata cu painea inmuiata in lapte, sare, piper, ceapa tocata fin, putin usturoi, 1 ou crud, marar, patrunjel verde si 2 frunze de
Se amesteca carnea tocata cu painea inmuiata in lapte, sare, piper, ceapa tocata fin, putin usturoi, 1 ou crud, marar, patrunjel verde si 2 frunze de telina toate tocate marunt. Se amesteca bine totul si se presara cu putin pesmet. Se asaza in mijlocul amestecului 1-2 oua fierte tari, se ruleaza si se asaza intr-o tava, tapetata cu hartie de copt. Se introduce in cuptor si se lasa la copt 20 de minute. Se taie rulada, dupa ce se raceste.
Se poate servi cu salata de sezon sau muraturi.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui Placinta de dovleac Placinta cu carne
O varianta cu rahat si cu @nutella. Copiilor le va place foarte mult. ...
Desert cozonac cu rahat si ciocolataIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa