Se feliaza carnea, se bate cu ciocanul de snitele pentru a o subtia si netezi. Felia de carne trebuie sa fie dreptunghiulara. Se aseaza pe mijlocul bu
Se feliaza carnea, se bate cu ciocanul de snitele pentru a o subtia si netezi. Felia de carne trebuie sa fie dreptunghiulara.
Se aseaza pe mijlocul bucatii de carne castraveti murati taiati pe lungime, oua fierte si cate o crenguta de rozmarin iar apoi se ruleaza cat mai strans.
Se leaga cu ata si se aseaza rulada intr-o tava cu ulei si cu ceapa taiata felii.
Se lasa sa se prajeasca cateva minute, apoi se adauga vinul, supa de carne, foaia de dafin si boabele de piper.
Se acopera tava si se lasa sa fiarba inabusit, la cuptor la foc potrivit circa doua ore.
Cu 20 de minute inainte de a fi gata, de descopera tava pentru a se rumeni deasupra.
Se serveste cu garnitura de orez impreuna cu rulada de carne taiata felii.
Un preparat de post foarte bun, plin de savoare si arome. Ai mei au mancat si cica au crezut ca au si carne :)))..Cum ma...
Dovlecei umpluti cu legume la cuptorGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa