Pentru rulada de miel cu cascaval si castraveti murati se curata pulpa de miel de pielite, se spala si se scurge de apa. Se taie apoi carnea.
Pentru rulada de miel cu cascaval si castraveti murati se curata pulpa de miel de pielite, se spala si se scurge de apa. Se taie apoi carnea, astfel incat sa se obtina o foaie de carne cu grosimea de 1 cm. Se presara cu sare si piper, apoi se asaza uniform castraveciorii murati, taiati in bastonase. Se amesteca intr-un castron oul cu cascavalul ras si pesmetul. Se adauga rozmarinul tocat marunt, cuisoarele si usturoiul pisate impreuna. Se ruleaza carnea si se prinde cu scobitori, apoi se asaza rulada intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se unge cu ulei. Se introduce tava in cuptorul incins si se coace la foc mediu, pana cand carnea este bine patrunsa.
Rulada de miel cu cascaval si castraveti murati se serveste calda, taiata in felii de cca 2 cm grosime.
Pregatesc destul de des quiche-uri si tarte sarate in diverse combinatii, in functie de ce am in casa de cele mai mult ori!...
Aperitiv quiche cu legumePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura