Rulada de porc este o mancare cu carne foarte gustoasa si se serveste cu cartofi copti si muraturi fine.
Rulada de porc este o mancare cu carne foarte gustoasa si se serveste cu cartofi copti si muraturi fine. Pentru preparare, muschiul se desface intr-o singura fasie de carne ca un pat, care se bate bine cu ciocanul, apoi se condimenteaza si, dupa dorinta, se poate unge cu putin mustar. Morcovul se taie fasii lunguiete, cabanosul se taie si el lunguiet, apoi slanina se taie fasii, dupa care ouale fierte tari se taie in sferturi, apoi se aseaza pe muschi in randuri separate si se ruleaza strans, se leaga cu ata din capat in capat si se pune in tava cu ulei. Pe margine, se pun cartofi curatati si taiati in doua, apoi se da la cuptor timp de 40 de minute.
Rulada de porc se serveste cu cartofi copti si muraturi fine - mere, pere, conopida, struguri, ceapa sau varza rosie.
Cum de nu m-am gandit pana acum sa umplu ardei sau sarmale cu carne de oaie? Au fost deliciosi! Provocarea GastroArt
Ardei umpluti, reteta reinterpretata la slow cooker Crock-PotOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj