Se curata merele si se taie cuburi. Se amesteca impreuna cu 1 lingura de suc de lamaie si coacazele uscate. Se cresteaza in fiecare bucata de carne c
Se curata merele si se taie cuburi. Se amesteca impreuna cu 1 lingura de suc de lamaie si coacazele uscate. Se cresteaza in fiecare bucata de carne cate un buzunarel, se sareaza si se pipereaza. Se umple cu o lingura din compozitia de mere si se inchide cu o scobitoare. Se prajesc ruladele in uleiul incins 5 minute. Se pun apoi pe o tava si se coc la cuptor 8-10 minute. Se stinge cu vin, supa, suc de mere si se lasa sa dea in clocot, dupa care se lasa sa fiarba la foc mic. Se condimenteaza cu sare, piper si putin zahar. Se curata bulbul de fenicul si se spala, apoi se taie marunt. Se topesc 2 linguri de unt si se caleste feniculul 3-4 minute. Se stropeste cu o lingura de suc de lamaie, sare si piper.
Ruladele se servesc cu sos de legume.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui Ardei umpluti Pulpe de pui la cuptor
Când ai poftă de ceva dulce pui mâna la treabă.:)))))) Când vrei să fie cu puțin blat, dar și cu...
Rulada cu crema de vanilieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa