Toaca carnea de pui, rade merele, toaca marunt ceapa. Inmoaie chifla in lapte si stoarce-o. Adauga la carnea tocata merele, ceapa, chifla si oul. Asez
Toaca carnea de pui, rade merele, toaca marunt ceapa. Inmoaie chifla in lapte si stoarce-o. Adauga la carnea tocata merele, ceapa, chifla si oul. Asezoneaza cu cimbru si sare. Pune compozitia amestecata bine intr-o forma de chec unsa cu ulei si presarata cu pesmet si coace-o la foc mediu. (Daca nu ai forma de chec, formeaza o rulada din compozitie, unge-o cu ulei, presare-o cu pesmet, impacheteaz-o in folie de aluminiu si coace-o intr-o tava.)
Alte retete recomandate:
Tocanita iepure
Tocanita legume
Desi creierul nu este pe gustul multor persoane,noua ne place mult. Stiu ca are multe calorii, dar o data pe an te mai apuca...
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa