Se toaca marunt nucile. Se toaca ceapa, se incinge untul si se calesc jumatate din cantitatea de nuci si ceapa. Se adauga ciupercile tocate, se cales
Se toaca marunt nucile. Se toaca ceapa, se incinge untul si se calesc jumatate din cantitatea de nuci si ceapa. Se adauga ciupercile tocate, se calesc, apoi se lasa la racit. Se sterge carnea, se unge cu mustar, se sareaza si se pipereaza. Se pune deasupra bacon, apoi amestecul de nuci si ciuperci, se ruleaza si se fixeaza. Se prajesc ruladele, se toarna deasupra 150 ml apa. Se acopera vasul cu un capac si se lasa la inabusit 90 de minute. Se toarna vinul, se scot apoi ruladele si se pastreaza la cald. Se amesteca sosul cu smantana, sare si piper.
La servire se presara cu restuld e nuci si se servesc cu nuci.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Muschi de porc la cuptor Pulpe de pui la cuptor
Sper sa va placa biscuitii mei facuti cu faina neagra, afine si lamaie. Sunt foarte buni dimineata langa cafea sau...
Biscuiti cu afine si lamaieIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa