Rulada din piept de pui

Se dezoseaza, se feliaza si se bate usor pieptul. Se condimenteaza cu sare, piper, iar carnea ramasa se toaca marunt si se pune la calit cu ceapa, us

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri pesmet
  • unt
  • 100 gr bacon
  • 4 smochine uscate
  • cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se dezoseaza, se feliaza si se bate usor pieptul. Se condimenteaza cu sare, piper, iar carnea ramasa se toaca marunt si se pune la calit cu ceapa, usturoiul, 3 felii de bacon, toate tocate marunt. Separat, se prajeste pesmetul in putin unt, apoi se amesteca cu ceapa. Se adauga sare, piper, cimbru si smochinele maruntite. Se aseaza apoi pe o felie de aluminiu feliile de bacon, peste ele se asaza pieptul de pui, iar deasupra se intinde umplutura. Se ruleaza cu ajutorul foliei si se impacheteaza bine. Se asaza intr-o tava rulada si se coace la cuptor aproximativ 30 de minute.


Se serveste calda u garnitura de cartofi. Alte retete culinare:

Pulpe de pui la cuptor Tocanita de pui Muschi de porc la cuptor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Varza a la Cluj pregatita la slow cooker Crock-Pot

Mi-am dat seama că, deşi îmi place foarte mult mâncarea aceasta, nu am pregatit-o până acum. De data...

Varza a la Cluj pregatita la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca