Legumele (fara rosii) se amesteca, se sareaza si pipereaza, direct in vasul de gatit. Se unge ceafa batuta bine cu mustar. Se pune pe ea carnea tocat
Legumele (fara rosii) se amesteca, se sareaza si pipereaza, direct in vasul de gatit. Se unge ceafa batuta bine cu mustar. Se pune pe ea carnea tocata condimentata si ardeii. Apoi se leaga bine. Se baga intre legume, se pune supa si rosiile, capacul si foc de voie. Cand este gata (la presiune cam 40 de minute) se lasa sa se "odihneasca".
Se portioneaza si se serveste alaturi de legume. Reteta Rulada intre legume este propusa de BD. Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Alte retete recomandate:
Pizza asta este cea mai gustoasa pizza facuta acasa. Incercati si voi! Reteta romaneasca.
Pizza cu carne tocata si oreganoPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura