Rulou de pui

Se desface pieptul de pui si se bate ca pentru snitele. Va rezulta un snitel mare. Se condimenteaza dupa care se aseaza sunca, cascavalul, cateva ciup

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de pui(mare)
  • 2 felii de sunca
  • 2 felii cascaval
  • ciuperci
  • 1 morcov fiert intreg

Mod de preparare

Se desface pieptul de pui si se bate ca pentru snitele. Va rezulta un snitel mare. Se condimenteaza dupa care se aseaza sunca, cascavalul, cateva ciupercute feliate din conserva. Ne pregatim pentru rulare. In capatul de unde incepem rularea se aseaza si morcovul intreg. Rulam si apoi legam ruloul cu ata. Se pune in apa clocotita 15 min. Se lasa la racit se scot atele se condimenteaza si pe esterior si se prajeste in baie de ulei dupa ce in prealabil s-a dat prin faina, ou si pesmet. Dupa ce s-a prajit se taie felii de 1 cm.
Se serveste cald cu orice garnitura dar poate fi si un aperitiv deosebit de delicios.

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu blat de biscuiti, crema de ciocolata alba si glazura de ciocolata neagra

Tort cu blat de biscuiti, crema de ciocolata alba si glazura de ciocolata neagra
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea