Intinzi pieptul de pui, tai sunca presata si cascavalul cubulete iar ciupercile le tai felii. Amesteci cascavalul cu sunca si ciupercile si pui umplu
Intinzi pieptul de pui, tai sunca presata si cascavalul cubulete iar ciupercile le tai felii. Amesteci cascavalul cu sunca si ciupercile si pui umplutura peste pieptul de pui. Presari sare si piper si rulezi pieptul de pui. Il prinzi cu scobitori si il prajesti in uleiul incins.
Sosul de rosii:
Amesteci sosul de rosii cu smantana, coniacul si presari sare si piper dupa gust.
Orezul:
Fierbi orezul cu 1 cana de apa pana isi tripleaza volumul. Cureti si tai marunt morcovul, ceapa, ardeiul si patrunjelul si le calesti putin in unt. Potrivesti de sare si piper.
Asamblare:
Pui orezul intr-o forma fara fund, pe o farfurie sau un platou si scoti usor forma. Daca nu ai o forma potrivita poti taia o sticla de plastic si o folosesti pe aceasta. In jurul orezului asezi bucatele de rulou taiat.
Torni de jur imprejur sos de rosii si decorezi cu orice fruct sau legume doresti.
Alte retete recomandate:
Ciuperci umplute
Ciorba radauteana
Ciuperci la cuptor
Feriti linia, bomboane ingrasatoare :))
Bomboane cu Nutella si alune de padureIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa