Rulou de puisor parfumat

Ruloul de puisor parfumat este o mancare de carne delicioasa si simpla, ce poate fi servita la orice masa festiva. Se portioneaza pieptul de pui si se bate snitel.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 240 g piept de pui;
  • 80 g cascaval Hochland;
  • 50 g gogosari in otet; ;
  • 30 g busuioc proaspat;
  • 30 g boabe de mustar
  • 200 g cartofi

Mod de preparare

Ruloul de puisor parfumat este o mancare de carne delicioasa si simpla, ce poate fi servita la orice masa festiva.

Se portioneaza pieptul de pui si se bate snitel pana se intinde bine, apoi se aseaza felia de cascaval, gogosarul murat (taiat fasii) si frunzele de busuioc.
Se ruleaza, se condimenteaza si se presara boabe de mustar (dupa preferinte). La urma se adauga inca o felie de cascaval (pentru gratinat).
Se pune la cuptor pentru 25 de minute, la o temperatura de 160 grade.


Ruloul de puisor parfumat se serveste cald, cu garnitura de cartofi natur si....cu multa placere!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca