Carnea se taie in 10 bucati si se bate ca pentru snitele. Ceapa se taie marunt, ciupercile se taie julien, iar patrunjelul se toaca. Ceapa impreuna cu
Carnea se taie in 10 bucati si se bate ca pentru snitele. Ceapa se taie marunt, ciupercile se taie julien, iar patrunjelul se toaca. Ceapa impreuna cu ciupercile, sarea si piperul se inabusa in 50 gr ulei. Peste fiecare bucata de carne se pune cate o lingura din compozitia obtinuta, se ruleaza si se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Se introduce apoi in cuptorul incins si se stropesc continuu cu apa. Separat, intr-un alt vas se dizolva faina cu putina apa rece, se adauga boiaua, smantana si uleiul ramas. Se pune totul la fiert, iar sosul obtinut se strecoara peste rulouri si se mai lasa la copt 15 minute.
Se serveste mancarea calda.
Alte retete culinare:
Curcan umplut
Rulada de porc
Placinta de dovleac
Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Motanel. El spune in descriere ca reteta originala nu are in compozitie carnati si...
Taci si inghite ardelenescGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa