Pentru aceasta mancare aveti nevoie de carne tocata, varza, ceapa, rosii, marar, cimbru, cascaval, pesmet si condimente.
Se caleste carnea tocata impreuna cu ceapa, sare si piper. Se lasa la racit, apoi se adauga mararul si patrunjelul tocate marunt. Se oparesc foile de varza in apa cu zeama de lamaie, apoi se scot si se intind. Se pune cate un rand subtire de carne, unul de frunze, din nou de carne, se ruleaza si se asaza in tava tapetata cu rondele de rosii, ulei si pesmet. Se presara cimbru uscat si se lasa la cuptor la rumenit. Cu 15 minute inainte de-a se scoate din cuptor se presara cu cascaval ras.
Se serveste cu cartofi natur.
Alte retete culinare:
Legume la cuptor
Iahnie de fasole
Placinta cu carne
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii