Pentru aceasta mancare aveti nevoie de carne tocata, varza, ceapa, rosii, marar, cimbru, cascaval, pesmet si condimente.
Se caleste carnea tocata impreuna cu ceapa, sare si piper. Se lasa la racit, apoi se adauga mararul si patrunjelul tocate marunt. Se oparesc foile de varza in apa cu zeama de lamaie, apoi se scot si se intind. Se pune cate un rand subtire de carne, unul de frunze, din nou de carne, se ruleaza si se asaza in tava tapetata cu rondele de rosii, ulei si pesmet. Se presara cimbru uscat si se lasa la cuptor la rumenit. Cu 15 minute inainte de-a se scoate din cuptor se presara cu cascaval ras.
Se serveste cu cartofi natur.
Alte retete culinare:
Legume la cuptor
Iahnie de fasole
Placinta cu carne
Am pregatit o mini rulada cu zmeura, dulce-acrisoara. Se pregateste repede si se mananca la fel de repede.
Desert mini rulada cu zmeuraGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa