Pieptul de pui se taie bucati (6 bucati pieptul de la 1 pui), se bate putin, se pune vegeta, piper si se unge fiecare felie cu putin mustar. Se pune
Pieptul de pui se taie bucati (6 bucati pieptul de la 1 pui), se bate putin, se pune vegeta, piper si se unge fiecare felie cu putin mustar. Se pune pe fiecare felie o felie de bacon, o bucatica de cascaval si un sfert de castravecior murat taiat pe lung. Se ruleaza si se prind cu scobitori. Se bat 2 oua, se pune faina si pesmet in cate o farfurie, se incinge uleiul intr-o tigaie. Rulourile se dau prin faina, apoi prin ou, prin pesmet si se pun la prajit in ulei incins. Se prajesc la foc mare 2-3 minute pe fiecare parte.
Se servesc cu pireu de cartofi. Alte retete recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa