Pieptul de pui se taie bucati (6 bucati pieptul de la 1 pui), se bate putin, se pune vegeta, piper si se unge fiecare felie cu putin mustar. Se pune
Pieptul de pui se taie bucati (6 bucati pieptul de la 1 pui), se bate putin, se pune vegeta, piper si se unge fiecare felie cu putin mustar. Se pune pe fiecare felie o felie de bacon, o bucatica de cascaval si un sfert de castravecior murat taiat pe lung. Se ruleaza si se prind cu scobitori. Se bat 2 oua, se pune faina si pesmet in cate o farfurie, se incinge uleiul intr-o tigaie. Rulourile se dau prin faina, apoi prin ou, prin pesmet si se pun la prajit in ulei incins. Se prajesc la foc mare 2-3 minute pe fiecare parte.
Se servesc cu pireu de cartofi. Alte retete recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.