Se spala, se usuca si se desfac pulpele. Daca este nevoie, se bat un pic cu ciocanul penru snitele. Legumele se taie bastonase subtiri. Pulpele se sa
Se spala, se usuca si se desfac pulpele. Daca este nevoie, se bat un pic cu ciocanul penru snitele.
Legumele se taie bastonase subtiri.
Pulpele se sareaza si se pipereaza, se pun legumele alternativ, se ruleaza si se prin cu o scobitoare.
Se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei si se dau la cuptorul incins pentru cca. 20 min.
Se servesc cu legume.
Alte retete recomandate:
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti