Se taie friptura felii subtiri care se pun in salatiera cu un sos obtinut astfel : se freaca cele doua galbenusuri cu o lingura de mustar si o ceasca
Se taie friptura felii subtiri care se pun in salatiera cu un sos obtinut astfel : se freaca cele doua galbenusuri cu o lingura de mustar si o ceasca de ulei. Maioneza se subtiaza cu lapte Se ingroasa sosul pe foc in bain-marie. Daca nu este destul de gros, se poate ingrosa cu o lingura de faina. Sosul fierbe in bain-marie un sfert de ora, amestecand continuu cu o lingura de lemn, ca sa nu se taie. Se raceste si se toarna peste feliile de friptura. Se adauga ceapa verde tocata marunt si verdeata tocata, se sareaza daca este nevoie, se pipereaza dupa gust si se tine la rece o ora inainte de a o servi.
Alte retete cu salate:
Salata boeuf
Dressing pentru salate
Salata cezar
Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura